استفاده از سنگ مصنوعی در نمای داخلی

سنگ مصنوعی نمای داخلی

سنگ مصنوعی در نمای داخلی چه کاربردی دارد؟ در ابتدا باید بدانیم که سنگ مصنوعی چیست؟ این اصطلاح معمولا به سنگ‌هایی اطلاق می‌شود که دست‌ساز بشر هستند یا دارای روکش می‌باشند و در برخی موارد به آنها سنگ کارخانه‌ای هم گفته می‌شود. سنگ مصنوعی در نمای داخلی ساختمان مسکونی، تجاری و یا اداری مانند رستوران‌ها، کافی‌شاپ و … به کار می‌رود.

سنگ مصنوعی در نمای داخلی چه کاربردی دارد؟

سنگ مصنوعی نمای داخلی

اگر به دنبال ایجاد یک دکوراسیون داخلی جذاب هستید، یکی از متریال‌های فوق‌العاده و بی‌نظیر استفاده از سنگ مصنوعی است. نکته‌ی قابل ذکر در این رابطه این است که در استفاده از سنگ مصنوعی در نمای داخلی باید نهایت احتیاط و ظرافت را به کار بست.

یکی از گزینه‌های استفاده از سنگ مصنوعی در نمای داخلی ایجاد یک نقطه کانونی در فضای داخلی است. شومینه و تلویزیون دو گزینه‌ی مناسب برای ایجاد نقطه‌ی کانونی هستند. با توجه به دکوراسیون داخلی موردنظرتان، رنگ سنگ مصنوعی متناسب را انتخاب کنید.

آشپزخانه یک فضای دیگر است که می‌توان در آن از سنگ مصنوعی استفاده کرد. دیواره‌ی بین کابینت‌ها یک گزینه‌ی بی‌نظیر برای استفاده از سنگ مصنوعی است که چهره‌ی مدرن و فوق‌العاده‌ای را برای آشپزخانه‌ی شما به دنبال دارد. برای داشتن یک آشپزخانه‌ی مدرن می‌توانید دیواره‌ی آشپزخانه را با سنگ آنتیک مصنوعی تزیین کنید.

یکی دیگر از موارد استفاده از سنگ مصنوعی در نمای داخلی ساختمان کاربرد آن در سرویس‌های بهداشتی است. علاوه بر زیبایی، مقاومت بالای این نوع سنگ باعث می‌شود که گزینه‌ی مناسبی برای استفاده در زیر فضای وان حمام و یا تزیین یکی از دیوارهای حمام باشد. این نوع سنگ‌ها مقاومت و دوام بالایی در برابر آب دارند.

برای ایجاد دیوار دکوراتیو، گزینه‌های زیادی برای تزیین دیوار پشت تلویزیون یا ال ای دی وجود دارد. استفاده از سنگ مصنوعی برای این قسمت از نمای داخلی ساختمان بسیار قابل توجه معماران و طراحان داخلی قرار گرفته است که از دلایل آن می‌تواند زیبایی و دوام بالای آن باشد.

می‌توانیم از سنگ مصنوعی در فضاهای اداری هم استفاده کنیم. وجود تنوع در چیدمان، رنگ و تنوع در این سنگ‌ها باعث می‌شود که فضای داخلی اداری بسیار جذاب و چشمگیر به چشم بیاید.

سنگ مصنوعی آنتیک در اتاق نشیمن یک گزینه‌ی فوق‌العاده است. کارشناسان طراحی برای این قسمت از فضای داخلی پیشنهاد می‌دهند که از تنالیته‌های رنگ قهوه‌ای استفاده کنید.

این مطلب را هم بخوانید: سنگ مصنوعی چیست و چه انواعی دارد؟

مزایای استفاده از سنگ مصنوعیسنگ مصنوعی نمای داخلی

اولین وظیفه‌ی سنگ نما حفاظت از آن در برابر تهدیدات مانند تغییر دما و ضربه است. همانطور که قبلا اشاره کردیم در بازار سنگ امروز سنگ مصنوعی آنتیک رقیب سرسختی برای مدل طبیعی محسوب می‌شود. ممکن است با شنیدن نام سنگ مصنوعی این ذهنیت برای افراد به وجود بیاید که این متریال کاملا مصنوعی بوده و دست‌ساز انسان است اما نکته‌ی قابل توجه در این رابطه این است که سنگ مصنوعی از ترکیبات طبیعی خرده‌ها و قطعات سنگ‌های طبیعی به همراه سیمان، چسب‌های رزین و مواد پلیمری ساخته می‌شود. لازم به ذکر است که سنگ مصنوعی از لحاظ ظاهر با سنگ‌های طبیعی تفاوت چندانی ندارد. نکته‌ی جالب در تولید سنگ مصنوعی این است که در زمان تولید، علایق و سلایق افراد و همچنین محیطی که قرار است سنگ در آن به کار برود مورد توجه قرار می‌گیرد.

ویژگی‌های استفاده از سنگ مصنوعی برای نمای داخلی چیست؟

سنگ مصنوعی نمای داخلی

یکی از مهمترین ویژگی‌های استفاده از سنگ مصنوعی نمای داخلی وزن سبک آن است که نتیجه‌ی آن نصب آسان این متریال در فضای داخلی است.

از دیگر ویژگی‌های بارز این نوع سنگ استحکام بالای آن در برابر رطوبت، تغییرات دمایی مانند سرما و گرمای زیاد است. تنوع بالا در رنگ و طرح‌های آن باعث شده بتوانیم این سنگ را در مکان‌های مختلف فضای داخلی به کار ببریم.

ویژگی عدم جذب آب باعث می‌شود که این سنگ مقاومت بالایی در برابر خوردگی داشته باشد. به همین دلیل می‌توان آن را با خیال راحت در محیط‌های با رطوبت بالا مانند سرویس‌های بهداشتی و آشپزخانه استفاده کرد.

یکی دیگر از موارد استفاده از سنگ مصنوعی در نمای داخلی برای راه‌پله‌ها است. در برخی موارد رویت شده که طراحان از این نوع سنگ‌ها برای کفپوش یا سنگفرش استفاده کرده‌اند که علاوه بر نمای زیبا، دوام بالایی دارد و در برابر نور مستقیم خورشید هم دوام بالایی دارد.

بافت سنگ‌های مصنوعی علاوه بر زیبایی و تنوع در هر بار مشاهده تازگی خاص خود را داشته و تمیز کردن آن نیز بسیار آسان است. در صورت ایجاد آلودگی یا گرد و خاک می‌توان با یک دستمال خیس و انواع شوینده‌ها آن را تمیز کرد بدون اینکه نگران آسیب‌دیدگی بافت آن باشید.

این مطلب را هم بخوانید: چرا از سنگ آنتیک برای پذیرایی استفاده کنیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *