نگاهی به روش نصب سنگ آنتیک

روش نصب سنگ آنتیک

به طور کلی، روش نصب سنگ آنتیک متناسب با مدل و نوع سنگ با شیوه‌های مختلفی انجام می‌شود. دوغاب‌کاری، پیچ و رول پلاک و نصب با چسب‌های مخصوص، از مهمترین روش نصب سنگ آنتیک به حساب می‌آید. بدون تردید، برای اجرای سنگ‌های تزئینی، استاندارد بودن روش نصب به منظور افزایش کیفیت نهایی کار از درجه اهمیت بسیار زیادی برخوردار می‌باشد. از سوی دیگر و به علت تاثیرگذاری مستقیم سنگ‌های تزئینی در فضای دکوراسیون، در هنگام اجرای آن باید نهایت دقت و حساسیت را به کار بست. چرا که کوچکترین اشتباه در روش نصب سنگ‌های آنتیک می‌تواند اثرات نامطلوب و نامناسبی در محیط دکوراسیون از خود برجای گذارد.

لازم به ذکر است که در روش نصب سنگ آنتیک، به ویژه سنگ‌های آنتیک از نوع طبیعی، استفاده از چسب‌های مخصوص بسیار تاثیرگذار و مؤثر می‌باشد. همچنین برای محکم و مقاوم کردن سنگ‌ها می‌توان از ترکیب دوغاب و ماسه نیز استفاده به عمل آورد. در این زمینه باید خاطر نشان نمود که استفاده از چسب‌های مخصوص در مقایسه با سایر متریال در ارجحیت افراد قرار می‌گیرد. چرا که چسب‌ها علاوه بر برخورداری از سرعت عمل بالاتر، در تمیزی و کیفیت نهایی کار نقش بسزایی ایفا می‌کنند. ناگفته نماند که قبل از شروع به انجام عملیات نصب سنگ، زیرسازی سطح مورد نظر از درجه اهمیت بسیار بالایی برخوردار می‌باشد. به طور کلی، انجام زیرسازی از اولین و مهمترین عملیات قبل از شروع به نصب سنگ‌های آنتیک محسوب می‌شود.

روش نصب سنگ آنتیک

بررسی روش نصب سنگ آنتیک

در روش نصب سنگ آنتیک و به منظور افزایش جذابیت و زیبایی محیط دکوراسیون، عملیات و فرآیندهای مختلفی به کار گرفته می‌شود. از سوی دیگر، یکی از مهمترین اقدامات در هنگام نصب سنگ‌های تزئینی، تثبیت سنگ در محل و سطح مورد نظر می‌باشد. بدون تردید، یکی از بهترین راهکارها برای محقق ساختن این امر استفاده از چسب‌های مخصوص می‌باشد. چرا که این چسب‌ها علاوه بر دوام و کیفیت بالا، از قدرت اتصال بسیار مناسبی بهره‌مند هستند. استفاده از چسب‌های خمیری، به ویژه برای نصب سنگ‌های دکوراتیو، گزینه‌ی کاربردی و کارآمدی تلقی می‌گردد.

در حال حاضر در روش نصب سنگ آنتیک مصنوعی از چسب‌های خمیری در طیف وسیعی استفاده می‌شود. چسب‌های خمیری به علت خاصیت ارتجاعی مناسب، عمر بسیار بالا و قابلیت استفاده بر روی بسیاری از سطوح و قدرت چسبندگی بالا از مؤثرترین راهکارها در این زمینه محسوب می‌شوند. یکی از موارد مهم و حائز اهمیت، نفوذناپذیری در برابر رطوبت و آب می‌باشد. استفاده از چسب‌های مخصوص در برآورده ساختن این نیاز به افراد کمک شایانی می‌نماید. از سوی دیگر، استفاده از ترکیب سیمان، ماسه و شن، برای نصب به ویژه در سطوح عمودی، راهکار مناسبی به شمار نمی‌آید. در این شرایط، استفاده از چسب‌های خمیری به علت انعطاف‌پذیری، استفاده‌ی آسان و تثبیت سنگ در جای خود، بسیار تاثیرگذار و مؤثر می‌باشد. ذکر این نکته ضروری به نظر می‌رسد که استفاده از چسب، در برابر انقباض و انبساط و عوامل محیطی از ترک خوردگی و شکستن سنگ جلوگیری به عمل می‌آورد.

روش نصب سنگ آنتیک

مزایای چسب در روش نصب سنگ آنتیک

همانطور که اشاره گردید، در روش نصب سنگ آنتیک استفاده از چسب با استقبال فراوانی روبرو شده است. استحکام و مقاومت عالی، در کنار چسبندگی فوق العاده، استفاده از چسب را به یکی از گزینه‌های کاربردی و راهگشا مبدل ساخته است. از سوی دیگر، کاربرد بسیار آسان و سرعت بالا در اجرا و پیاده‌سازی، از دیگر مزیت‌های قابل توجه چسب‌های مخصوص به شمار می‌آید. در این زمینه باید خاطر نشان نمود که یکی از معضلات استفاده از سنگ‌های تزئینی، شکستن و ترک خوردگی آن در اثر گذشت زمان می‌باشد. ناگفته نماند که در هنگام استفاده از چسب، لازم است که سطح مورد نظر کاملا تمیز و عاری از هرگونه چربی و زنگ زدگی باشد.

نفوذناپذیری و ایجاد خاصیت ضد آب بودن، از دیگر مزیت‌های قابل توجه استفاده از چسب محسوب می‌گردد. علاوه بر این، انعطاف پذیری بالا در برابر حرکت‌ها و لرزش‌های ساختمان، مقاومت بالا در برابر رطوبت و نم و کارایی و عملکرد مناسب، از دیگر مزیت‌های حائز اهمیت استفاده از چسب‌های مخصوص به شمار می‌آید.

روش نصب سنگ آنتیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *